De Start: waarom een eigen homepage?

De Start: waarom een eigen homepage?

1-09-2015

Welkom! Daar ben je dan. Op de website van Roel Hermans. Mijn eigen plekje op het wereldwijde web. Gecreëerd door de mannen van Beeldgoed. Vereeuwigd in de stijlvolle foto’s van Kim Fotografeert.

Maarre, Roel. Eventjes hè. Een eigen website… Is dat niet een beetje teveel van het goede? Tsja, ik moet  er zelf ook nog even aan wennen. Maar in tijden waarin ‘personal branding’ zelfs voor wetenschappers belangrijk is, is het wel fijn om een eigen plekje te hebben waar ik mezelf aan jullie kan presenteren. Op een manier die ik bij mezelf vind passen. Creatief. Laagdrempelig. Met oog voor detail.

Een plek waar ik de wetenschappelijke kennis die nu op mijn bureau ligt te verstoffen kan delen met geïnteresseerden buiten de universiteit. Valoriseren zoals dat zo mooi heet. Over hoe moeilijk het bijvoorbeeld is om goede voornemens om te zetten in daadwerkelijk gedrag.

Ik wil deze pagina dus gaan gebruiken als visitekaartje voor mezelf. Zodat jij misschien wel bij me aanklopt met een leuk onderzoeksidee. Of me uitnodigt bij jou op school, sportvereniging of werk om iets te komen vertellen over mijn onderzoek naar gezondheidsgedrag.  In detail of in grote lijnen. Met passie en enthousiasme. Op mijn manier.

Daarnaast zal ik deze blog gaan gebruiken om opvallende nieuwsberichten, onderzoeken of gebeurtenissen te bespreken. Vanuit mijn achtergrond als onderzoeker of als ervaringsdeskundige. In meer dan 140 tekens. Waarbij ik je uitnodig om te delen en/of reageren.

Kortom, wordt vervolgd!

Roel